Over mij

Mijn naam is Paulien Broekhuizen en ik ben geboren in Harlingen in het jaar 1985. Ik heb in mijn jeugd altijd veel aan sport gedaan: gymnastiek, jazzballet, karate, kaatsen en zwemmen. Ik vond alle sporten geweldig maar uiteindelijk ben ik verder gegaan in het wedstrijdzwemmen. Hier heb ik heel wat trainingsuurtjes aan besteed en heb veel wedstrijden gezwommen.

Over mij

In Harlingen heb ik op de RSG Simon Vestdijk gezeten en mijn Mavodiploma behaald.

Na het voortgezet onderwijs ben ik naar het CIOS in Heerenveen gegaan. Hier heb ik de opleiding sportschoolhouder en zwemonderwijzer afgerond. Ik ben toen meteen begonnen met werken in de sportschool en in het zwemonderwijs. Tot heden leer ik gedurende een aantal uren per week jonge kinderen om zich thuis te voelen in het water en een fatsoenlijke slag te zwemmen.

Door de jaren heen heb ik veel mensenkennis opgedaan en veel mensen op een leuke en sportieve manier fit gemaakt en fit gehouden.

 

Na dertien jaar in de sportschool te hebben gewerkt, vond ik het tijd om wat anders te gaan doen. Ik heb in het jaar 2017 mijn diploma sportmassage gehaald bij het NGS ( Nederlandse Genootschap voor Sportmassage). Hierna heb ik nog de opleidingen bindweefselmassage en cupping massage afgerond. In de tussentijd heb ik bij voetbalverenigingen SC Cambuur, FC Harlingen en zmvv Zeerobben gewerkt als verzorgster. Ook hier veel kennis opgedaan en veel leuke mensen leren kennen.

 

In september 2019 ben ik gestart met mijn eigen onderneming “Massage Studio Paulien” en ben ik werkzaam op het adres Voorstraat 9 te Harlingen. Ook ben ik nog actief bij de voetbalvereniging Zeerobben te Harlingen als verzorgster. Beide doe ik met erg veel plezier!

 

Mensen helpen geeft een super goed gevoel. Vooral als er mensen komen met blessures waar ze al jaren mee rondlopen en ik ze dan door mijn massage van hun klachten af kan helpen. Vooral de combinatie van de sportmassage, bindweefsel en cupping is geweldig. Dit geeft zo veel positief resultaat. De laatste rijd heb ik veel mensen met de vervelende blessure Frozen Shoulder geholpen. Dit is een klacht waarbij de klanten hun arm bijna niet meer omhoog kunnen krijgen. Zij worden hierdoor belemmerd in hun dagelijkse bezigheden. Door middel van mijn sportmassage, bindweefsel, cupping en nabehandeling door middel van oefeningen voor thuis zijn al veel klanten weer klachtenvrij!

 

Door mijn ervaring als sporter en door mijn massagepraktijk in en buiten de behandelkamer, weet ik, samen met de klant, meestal het gewenste resultaat te bereiken: opnieuw werken en sporten zonder pijn en beperkingen voor wat betreft kracht en bewegelijkheid!

paulien_broekhuizen

Algemene informatie